Virksomheden. Vores værdier. Vores mission

Et familiefirma

Murermester Palle Jensen V. Åby A/S er en familiedrevet virksomhed. Der er ca. 10 ansatte samt virksomhedens ledelse.

Vi sætter en ære i at videreføre de gamle håndværksmæssige dyder, som bygger på kvalitet og service både til private og erhvervskunder.

Samtidig holder vi os opdateret med de nyeste materialer, teknikker m.m., så du altid er sikret en ensartet kvalitet på et højeste niveau.

Vi udfører alt fra småreparationer til hovedentrepriser for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi giver tilbud og byder ind på private og offentlige licitationer. Vi håndterer også totalentrepriser, hvor vi trækker på en række solide samarbejdspartnere.

Hanne og Palle Jensen startede på opfordring egen murervirksomhed tilbage i 1975. Efter kort tid kom der flere folk til, og sådan er det gået stille og roligt siden.

Nu drives virksomheden i partnerskab mellem søskendeparret Søren og Bettina. Søren tager sig af driften i virksomheden, mens Bettina tager sig af kontoret samt udlejningsejendomme.

Brug os til det hele

Vi står gerne for hele byggeprocessen og har stor erfaring indenfor dette. Vi har vores faste dygtige samarbejdspartnere og vores gode stabile medarbejdere. I henvender jer bare og vi står herefter for al koordinering. Intet er for stort – intet er for småt. Det gælder både som privat kunde og som erhvervskunde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Familien Jensen

Bettina Jensen

Bettina Jensen, medejer

Bettina tager sig af alt kontorarbejde samt udlejningsejendommene i BSJ Ejendomme.

Kontakt Bettina: Tlf. 62 61 69 98 / Mobil: 20 21 88 98
Mail: bj@mpjbyg.dk

Søren Jensen

Murermester Søren Jensen, medejer

Søren tager sig af den daglige drift.

Kontakt Søren: Tlf. 62 61 68 98 / Mobil: 20 21 75 98
Mail: mpjbyg@hotmail.com

Palle Jensen

Grundlægger

Murermester Palle Jensen V. Åby A/S er medlem af BYG. Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.